Home: Green Chili Indisk Restaurang
Take Away? Call US 040-30 77 44

587-956-7439

Green Chili

Natural and fresh Foods only!


The best indian cusine...

Kockar

Våra kockar har lång erfarenhet av gourmetmat och internationellt inspirerad indisk matlagning. Vi har även en kock speciellt inriktad på dosa-rätter. Dosa är en av världens mest populära kulinariska läckerheter. Den påminner om crepe, men är gjord på ris och linser och serveras med olika tillbehör som erbjuder autentiska och spännande smaker från södra Indien. Självfallet serverar vi fortfarande våra omtyckta traditionella indiska specialiteter.
More

Ägare

Vi har under många år velat utveckla vår verksamhet till att även omfatta mer indisk gourmet-inspirerad mat, eftersom vi märkt att detta nästan helt saknas i Sverige. Genom långt och hårt arbete har vi nu äntligen lyckats hitta den personal som har de rätta kunskaperna att hjälpa oss med detta. Genom våra nya kryddblandningar och kockarnas fantasi, hoppas vi att våra nya maträtter ger er en ny upplevelse av det moderna indiska köket.
573-219-2355

Gäster

Kommer...
More

Personal

Vi lovar att göra vårt bästa för att ert besök ska bli inte bara en måltid utan en trevlig upplevelse. Vi är tacksamma för era åsikter, både positiva och negativa, eftersom det hjälper oss förbättra och utveckla vår service.
More