Over ons

Als ondernemer ben je altijd bezig je product of dienst verder te brengen, naar een hoger plan te tillen. Nieuwe kansen pakken, nieuwe markten aanboren, je klantenkring uitbreiden. Je product in het schap krijgen aan de andere kant van de wereld. Je dienst in het Verre Oosten uitrollen. Is dat geen mooi doel? Maar waar en hoe begin je? Klop bij NLinBusiness aan en vind alle contacten die je nodig hebt om goed voorbereid aan de slag te gaan.

NLinBusiness is een nieuw initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland in nauwe samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en de brancheverenigingen FME, evofenedex en Koninklijke Metaalunie opgericht om MKB’ers te helpen bij hun exportreis.
Meer info

Steden & regio’s

40 steden vol KLANTEN.

NLinBusiness heeft 40 grootstedelijke regio’s geïdentificeerd met grote kansen en mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. We beginnen met 8 steden en breiden dat de komende maanden steeds verder uit. Als ondernemer sta je er niet alleen voor. NLinBusiness helpt je met al haar partners op je exportreis. We verzamelen alle relevante informatie om weloverwogen zaken te doen en houden deze continu up-to-date. Van beurzen en events, tips en tricks tot de juiste zakenpartners. Onze contacten zijn jouw contacten. Wees welkom!

NIEUWS

GROEIEN OVER DE GRENS.

Al honderden jaren steken Nederlandse ondernemers de grenzen over. Onze handelsgeest is legendarisch. Echter, de wereldmarkt is te dynamisch en de concurrentie te groot om maar te denken dat het vanzelf gaat. Innovatie, slagkracht en snel kunnen schakelen zijn van levensbelang. En laten we daar nu net goed in zijn. Leer van mede- MKB’ers, ‘nieuwsmakers’ die de stap hebben gezet om buiten de landsgrenzen te groeien. Laat je inspireren!
Sectorbreed
15 November 2018
Wereldwijd
Vacature Digital content marketeer
Meer info
(620) 678-8830
Logistics

Wereldwijd
DAMEN’S INNOVATIVE RSD TUG 2513 NOMINATED FOR KNVTS SHIP OF THE YEAR AWARD
Meer info
Algemeen
18 October 2018
Wereldwijd
Ambassadeprijs 2018
Meer info
Meer info

Evenementen.

WAAR MOET JE ZIJN?

Je hoeft het wiel niet overal opnieuw uit te vinden. In elke stad of land worden beurzen georganiseerd, of gaan er handelsmissies naar toe waarbij je kunt aansluiten. Of een lokaal zakennetwerk organiseert wel een event dat voor jou van toepassing is. Laat je door NLinBusiness gidsen en ben erbij.
17
Nov
23
Nov
Energie
Handelsmissie (uitgaand)
Rio Grande do Sul, Brazilië
Missie en masterclass biogas Brazilië
Meer info
18
Nov
23
Nov
2 sectoren
Handelsmissie (uitgaand)
Abidjan, Ivoorkust
Handelsmissie naar Ivoorkust
Meer info
(610) 251-6509
18
Nov
21
Nov
Milieu
Handelsmissie (uitgaand)
Riyadh, Jeddah, Saudi-Arabië
Handelsmissie afvalbeheer naar Saoedi-Arabië
Meer info
Meer info

Kansen

EXPORTEREN DOE JE NIET ALLEEN.

Elke doorgewinterde exporteur zal hetzelfde zeggen: ‘doe je huiswerk goed, werk samen met anderen, verdiep je in de culturen, win vertrouwen en heb geduld’. NLinBusiness zorgt dat je er niet alleen voor staat: wij weten waar de kansen liggen en helpen je om goed beslagen ten ijs te komen op je exportavontuur. NLinBusiness en onze partners bieden je ondersteuning in het hele traject.
530-557-0940
smart technologies
16 November 2018
Kuala Lumpur, Maleisië
Malaysia: Gateway to the Fastest Growing Region in the World
Meer info
(402) 290-2607
Sectorbreed

Bejing, China
What are the advantages of a WFOE
Meer info
Water & Maritiem

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Opportunities in the Gulf water sector
Meer info
Meer info

Kennis

GOED ONDERZOEK GOED ONTMOET.

Gedegen onderzoek vormt altijd de basis van elke ondernemingsreis, je wilt graag weten wat voor vlees je in de kuip hebt voor je de stap waagt, nietwaar. Over alle mogelijke markten en voor elke denkbare branche is er wel onderzoek gedaan. NLinBusiness verzamelt dit alles en maakt het toegankelijk voor het MKB.
Sectorbreed
14 November 2018
Bejing, China
Registered Capital vs Total Investment
Meer info
4238206686
Sectorbreed
14 November 2018
Bejing, China
Will China's Individual Income Tax reform
Meer info
Sectorbreed
14 November 2018
Bejing, China
What are the most common China entry modes
Meer info
Meer info