Loading...
Hjem 2017-12-12T19:13:33+00:00

VÅR BESTE SELGER

Full Metall Spinner (sølv)

Full Metall Spinner er inspirert av den originale fidget spinneren, men med en metallisk og fargerik vri. Denne spinneren er laget av en ekstremt holdbar metallkropp og kommer i 5 (fem) varianter.

JEG VIL HA DET NÅ!

Utvalgte produkter

SENESTE OG STØRSTE PRODUKTER

Gratis internasjonal frakt

Alt opptil 75% avslag

SPESIELLE VINTERSALG

GÅ TIL DET!

Hva er en Fidget spinner?

FÅ KLAR Å LÆR

LITT INTRODUKSJON TIL SPENNERNES VERDEN

Fidget spinners er leker som opprinnelig ble laget for å lindre stress. Dette leketøy bidrar til å roe nervene og hjelper deg til å slappe av; det bidrar også til å lette angst. De fleste håndspinnere har bærer i midten og er enten laget av stål, kobber, plast, messing eller titan. De er spesielt utviklet for å hjelpe mennesker med konsentrasjonsproblemer, angst, ADHD, stress, autisme. Fidget spinnere er i stor etterspørsel og brukes ikke bare av barn, men av folk i alle aldersgrupper. Oppfunnet i 1990, økte etterspørselen etter 2017. Det ble et godt marked i 2017 på grunn av helsemessige fordeler gitt av lekene og det morsomme. Legetøyet er etterspurt og har blitt populært blant barn. Noen skoler selv forbød det. Det var hendelser der i stedet for å fokusere i klassen, brukte barna til å spille med hånden deres, og lærerne måtte forbyte den. Den har et lager i senteret, og det kommer med en til flere hakkede versjoner. Den må holdes med midtlageren og leketøyet spinner i hendene. Noen spinnere er 3D-trykte. Spinntid, støy og vibrasjoner kan justeres i henhold til hånd og sensorisk tilbakemelding.

En fidget spinner er en type fidget leketøy. Den mest grunnleggende designen ser ut som en takvifte; bare mindre i størrelse. Den har en plate i midten med en til flere armer, som spinner i hendene. På grunn av sin lille størrelse kan leketøy spilles med uten at noen merker det. Hvis du er praktisk med hendene dine, kan spinneren rotere i minutter. Hovedmotivet til disse lekene tidligere var å hjelpe folk med ADD eller folk som ikke kunne konsentrere seg. Slike personer fant det nyttig mens de lekte med det og fokuserte på det mens leketøyet sprang. Men senere begynte folk uten psykiske anomalier å kjøpe det. Produktet er nå tilgjengelig i forskjellige farger, forskjellige attraktive overflater og ulike former for leketøy som stjerne, batman eller snøflak.

FÅ RABATT EVERYDAY TIL E-POSTEN

FØLG OSS I VÅRE SOSIALE NETTVERK