Inside Cell Distribution doreşte parteneri de calitate, cărora le pasă de afacerea dumnealor, dar mai ales de dezvoltarea acesteia. De aceea dumneavostră, viitor colaborator, aveÅ£i tot sprijinul nostru în ceea ce priveşte parteneriatul. Pentru a vă acorda toate beneficiile noastre este necesar să ştiÅ£i câteva condiÅ£ii pe care le-am ales cu grijă pentru a vă oferii calitate şi preÅ£uri atrăgatoare la toată gama noastră de produse. Mai jos regasiÅ£i condiÅ£iile pentru creearea unui cont pe site-ul nostru. Completarea formularului de înregistrare şi trimiterea unei copii a Certificatului de Înregistrare şi Anexei acestuia (dacă este cazul) sunt obligatorii.

 

Vă urăm bun venit în echipa INSIDE CELL!

 

 

Condiţii generale de utilizare a site-ului şi politica de alegere a partenerilor:

●         Acest site se adresează exclusiv revânzătorilor, personelor fizice autorizate, intreprinderilor individuale, societăților comerciale.

●         Ne rezervăm dreptul de a selecta clienții în funcție de activitatea pe care o desfașoară.

●         Conturile de utilizator ale cliențiilor vor ramane active pe tot parcursul parteneriatului indiferent dacă se comandă sau nu o anumită cantitate/valoare.

●          S.C. Quinta Strada S.R.L. (www.distribution.insidecell.ro) nu încurajază spam-ul şi nu furnizează datele personale sau de contact ale clienÅ£ilor şi utilizatorilor săi către terÅ£i (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de date, adrese de e-mail obÅ£inute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fară acordul dumneavoastră explicit în această privinţă.

●          Orice utilizator / client care a furnizat explicit pe acest site adresa sa de e-mail poate opta ca aceasta să fie stearsă din baza de date a siteului. Pentru a şterge informaÅ£iile furnizate de către dumneavoastră din baza de date a siteului este suficient să ne contactaÅ£i și să ne solicitaÅ£i acest lucru (telefonic sau printr-un e-mail la adresa distribution@insidecell.ro ).

●        S.C. Quinta Strada S.R.L.  nu îsi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaÅ£ii datorate erorilor sau unor eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieşte acest site, sau acÅ£iuniilor unor terÅ£e persoane.

Condiţii de livrare şi transport:

●         Pentru absolut toÅ£i clienÅ£ii noştrii valoarea minimă acceptată a comenzii pe acest site este de 70 lei, prețurile includ TVA, iar pentru produsele cumpărate se eliberează factură fiscală de fiecare dată.

●    Comenzile clienților din București plasate:

-  pana la orele 14:00 vor fi LIVRATE în aceeași zi pana la orele 19:00

- dupa orele 14:00 vor fi LIVRATE in urmatoarea zi in intervalul orar 10:00 - 14:00.

●         Pentru clienÅ£ii din Bucureşti livrarea se face conform intervalelor orare menÅ£ionate mai sus prin curierii societăţii noastre, iar costul transportului către beneficiar / client este gratuit.

●         Comenzile clienților din afara Bucureștiului plasate până cel târziu la ora 14:00 se procesează si expediază in aceeași zi. (Valabil de luni pana vineri – termen de livrare 24-48h)

●         Pentru clienÅ£ii din afara Bucureştiului livrarea se face în cel mai scurt timp posibil cu firmele de courierat rapid, iar plata produselor se face în sistem „ramburs” la primirea coletului. Plata se va face firmei de curierat stabilite de FURNIZOR. ( În acest moment livrarea se face exclusiv prin intermediul companiei DPD (www.dpd.com/ro) în interval de 24 – 48 ore.

●          Costul transportului către beneficiar / client pentru comenzile clienÅ£ilor din afara Bucureştiului este de 25 de lei*.

*www.distribution.insidecell.ro foloseste o platformă dinamică pentru prețul transportului. În cazul în care acest preț depășește limitele precizate anterior, un reprezentant al magazinului online 6027627534 vă va contacta telefonic. Acest preț poate varia numai în cazul în care adresa de livrare nu se regasește în lista aceasta.

●         În cazul în care coletul nu ajunge la Dvs. în decurs de 24 - 48 ore vă rugam să ne contactați sau să luați legătura cu firma de curierat pentru rezolvarea problemelor apărute.

●          ATENÅ¢IE!!! Sâmbătă şi Duminică nu se prelucrează comenzi. (Valabil atât pentru clienÅ£ii din Bucureşti cât si pentru cei din restul ţării. Comenzile plasate Sâmbătă sau Duminică vor fi procesate Luni.)

Condiţii de acordare a garanţiei şi politica de inlocuire a produselor defecte:

●         În cazul în care se declară date false în formularul de înscriere sau cumpararea produselor se face de catre o persoană fizică se pierde garanția. Garanția este valabila numai dacă produsul respectiv este montat într-un SERVICE GSM autorizat.

●         Produsele cumpărate de pe acest site beneficiază de garanția obisnuită oferită de către fiecare producător în parte, și anume: acumulatorii au garanție 30 zile, iar celelalte produse au garanție 30 zile. Clientii persoane fizice sunt de acord că acțiunea de cumpărare se face pe propriul risc dacă nu se respectă intocmai condiÅ£iile menÅ£ionate la această rubrică.

ATENTIE!!!

Garanția se oferă numai în cazul în care:

- produsele au sigiliile de garanție intregi,

- folia  protectoare este prezentă ( in cazul display-urilor, touchscreen-urilor, fetelor  ),

- produsele nu sunt deteriorate și nu prezintă urme de lovituri sau lichide.

- produsele cumpărate de către o persoană fizică se vor trimite împreuna cu dovada montării acestora de către un service gsm autorizat.

●         În cazul returnării unor produse către S.C. Quinta Strada S.R.L.(www.distribution.insidecell.ro), costul transportului pentru produsele defecte trimise de la Dvs. catre S.C. Quinta Strada S.R.L. (www.distribution.insidecell.ro) va fi suportat de catre Dvs.

ATENȚIE!!!

 â—         Produsele fară un defect anume solicitate ca retur / stornare și a căror valoare individuală nu depășește 25 RON / bucată nu sunt acceptate pentru a fi stornate / returnate.

ATENȚIE!!!

            Produsele returnate ce corespund termenilor de garanție, se returnează în cel mai scurt timp posibil (maxim 10 zile lucratoare), acestea nu se scad din următoarea comandă, ele fiind schimbate cu un alt produs de aceeași marcă și model.

●         Returnarea produsului defect de către Dvs. se va face împreună cu o copie după factura ce l-a însoțit, folosind exclusiv serviciul de curierat stabilit în prealabil cu unul dintre reprezentanÅ£ii societăţii noastre.

●         Orice colet neanunțat trimis către noi, cu plata la destinație va fi refuzat.

În cazul unei comenzi neridicate de la firma de curierat S.C. Quinta Strada S.R.L. (www.dinstribution.insidecell.ro) își rezervă dreptul de a înceta colaborarea cu Dvs. și de a cere despagubiri materiale și morale dacă este cazul, auma acestora fiind stabilită de instanțele de judecată abilitate.

●         S.C. Quinta Strada SRL (www.distribution.insidecell.ro) își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ai acestor termeni şi condiÅ£ii precum şi modificări neanunÅ£ate ale prețurilor de pe acest site, fară o notificare prealabilă și fară precizarea motivelor. În aceste condiții vă rugăm să citiți secÅ£iunea „Termeni si condiții” de fiecare dată cînd doriți să cumpărați produse de la noi.

Litigii:

●         Orice conflict apărut intre S.C. Quinta Strada S.R.L. (www.distribution.insidecell.ro) și clienții săi va fi rezolvat pe cale amiabilă. Dacă soluționarea acestor conflicte nu se poate realiza pe cale amiabilă, conflictul se va soluționa de către instanțele de judecată abilitate, conform legislatiei românești în vigoare.